Energimedicin

Frigör blockeringar, balanserar upp och hjälper våra energisystem att fungera i harmoni med varandra med hjälp av olika energiövningar och energibehandlingar.

I energimedicin arbetar vi på nivåer som vi inte enbart når med samtal. Terapeuten använder verktyg och en större dimension tillsammans med människor som vill göra en förändring i sina liv. Vi vet alla att allt är energi och vibrerar på olika nivåer. Så gör även våra tankar och kroppar.

 

Emotion Code

En behandlingsform där vi kan hjälpa hjärtat att frigöra känslomässiga blockeringar.

Händelser som skapar starka känslor som långvarig stress, trauma, olyckor, svek och andra påfrestande upplevelser kan skapa blockeringar i våra kroppar.

Dessa blockeringar kan skapa oro, ångest, uppgivenhet, spänningar och smärta i våra kroppar. Det kan hindra oss från att ta emot, känna och ge kärlek. De kan hålla oss tillbaka i livet och hindra oss från att uppleva glädje och livskvalitet.

Händelser som varit smärtsamma och som gjort ont i hjärtat kan lagras i våra hjärtan.

Vårt undermedvetna skyddar hjärtat genom att energimässigt bygga upp ett skydd i form av en s.k. vägg runt hjärtat. Denna hjärtvägg hindrar oss från att känna och uppleva glädje och kärlek i våra liv.

Genom muskeltester kommunicerar vi med kroppen för att hitta och lösa de känslomässiga blockeringarna.

Resultatet från den här behandlingen kan blir att problem som uppstått från dessa negativa upplevelser försvinner eller blir hanterbara.

 

Behandlingen fungerar lika bra på distans. Vi har då kontakt via Zoom eller telefonsamtal.